Home / Actualitate / Primăria Municipiului Călărași organizează în centrul Civic al orașului Orășelul Copiilor

Primăria Municipiului Călărași organizează în centrul Civic al orașului Orășelul Copiilor

În perioada 15 decembrie 2017 – 06 ianuarie 2018, Primăria Municipiului Călărași organizează în centrul Civic al orașului Orășelul Copiilor, destinat sărbătorilor de iarnă.

În zonă va fi amplasat un patinoar (care va fi pus la dispoziția publicului începând cu data de 30 noiembrie 2017 până la data de 30 ianuarie 2018), precum și jocuri pentru copii. Programul de funcționare al patinoarului va fi zilnic în intervalul orar 10,00 – 22,00, cu posibilitate de modificare în funcție de condițiile meteorologice, și în baza unui regulament  ce va fi afișat la locul de desfășurare a activității.

În vederea participării, operatorii economici sunt invitați să depună la sediul Primăriei Municipiului Călărași solicitări scrise pentru următoarele activități comerciale autorizate, toate cu specific de sezon:

-gogoșerie, covrigărie, înghețată, vată de zahăr, acadele, turtă dulce, sucuri, ceai, ciocolată caldă, comercializarea altor produse de patiserie și cofetărie, cafea, vin fiert, sandwich-uri calde, hot-dog, jucării.

Aceștia sunt rugați să precizeze în cuprinsul cererii:

– profilul activității

– condițiile în care își vor desfășura activitatea (rulotă, căsuță lemn etc.)

– suprafața necesară (în metri pătrați)

– telefon de contact.

Nu vor fi acceptate activități de alimentație publică tip grătar, nu se vor servi băuturi alcoolice, fiecare locație va fi ornamentată specific sărbătorilor de iarnă.

Cererile se pot depune la registratura instituției odată cu publicarea prezentului anunț.

Întrucât suprafața alocată evenimentului este limitată, cererile vor fi analizate și selectate conform gradului de îndeplinire a condițiilor precizate de către organizator și cu respectarea condiției de achitare la zi, de către operatori, a datoriilor către bugetul local.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive