Home / Actualitate / RĂDUCU VALENTIN: ,,Eu nu îmi întrețin familia din politică”

RĂDUCU VALENTIN: ,,Eu nu îmi întrețin familia din politică”

RĂDUCU VALENTIN: ,,Vreau să fiu cât mai sincer și mai convingător, dar în așa fel încât să nu puneți la îndoială spusele și promisiunile mele, pentru că sunt hotărât ca intrarea mea în politică să fie pentru prima și ultima dată. Din acest motiv, aș vrea ca dumneavoastră, locuitorii din Budești, Aprozi, Buciumeni și Gruiu, împreună cu mine, Răducu Valentin, să nu ratăm șansă de a avea în fruntea localităților noastre un om puternic, sincer, cinstit, pregătit și cu studii superioare atât de necesare, pentru a rezolva multele probleme care ne frământă de atâta amar de vreme. Poate par lipsit de modestie, dar în condițiile în care eu renunț la politică dacă nu voi fi ales pe 27 septembrie, nu mai am timpul necesar să-mi fac cunoscute calitățile și bunele mele intenții.

Eu nu mi-am propus să trăiesc și să-mi întrețin familia din politică. Ci, dimpotrivă, m-am hotărât cu greu să părăsesc confortul și liniștea mea materială ! M-am hotărât cu greu să ies din sânul cald și iubitor al familiei mele ! Dar într-un final am spus că sunt dator, în calitate de om crescut și educat în mijlocul dumneavoastră, față de …dumneavoastră ! Mai sunt dator și față de familia mea !  Față de copii mei ! Față de soția mea ! Pentru că și ei sunt născuți și educați în mijlocul dumneavoastră. Mă simt dator față de părinții mei care au muncit o viață întreagă în Budești, unde au creat locuri de muncă și tot în Budești și-au plătit taxele și impozitele. Pentru toate aceste motive m-am hotărât să lupt pentru a aduce un aer proaspăt în politică și administrația budeșteană ! Vreau ca adevărul, dreptatea și profesionalismul să domine activitatea din Primăria Budești. Vreau ca eu, familia mea și dumneavoastră să fim cu toții mândri că locuim în Budești, Aprozi, Gruiu și Buciumeni.

Doar EU, Răducu Valentin, pot să fac aceste lucruri !!!

Acum sau niciodată !!!”

Material realizat de Divers Media Solutions SRL la comanda PRO România – filiala Călărași, MFC: 21200010

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive