Home / Actualitate / RĂDUCU VALENTIN – UN OM DE CUVÂNT! – familist convins de propiul crez, candidat doar din spirit de sacrificiu

RĂDUCU VALENTIN – UN OM DE CUVÂNT! – familist convins de propiul crez, candidat doar din spirit de sacrificiu

Lucru de care mă simt cel mai mândru și care îmi alimentează dorința de zi cu zi de a trăi și de a face lucruri bune, este familia mea. Soția, cele două fete, părinții noștri, sunt ființele în sânul cărora prind curajul de a înfrunta greutățile și problemele vremurilor grele pe care le trăim. Din acest motiv, caut că fiecare minut liber pe care mi-l permite programul meu foarte aglomerat să mi-l petrec în mijlocul familiei. Familia este hoby-ul meu cel mai de preț și de care nu mă voi vindeca niciodată. Cafeaua de dimineață, este cea mai gustoasă și mai tonifiantă cafea din lume. Acele dimineți în care eu și soția mea ne facem planuri în jurul acelei cafele minunate, sunt cele mai frumoase și mai optimiste dimineți. Masa pe care o iau împreună cu familia, în bucătărie, este mai gustoasă decât orice masă de protocol, servită vreodată într-un  restaurant, unde musai trebuie să fiu prezent. Filmul pe care-l vizionez împreună cu familia este mult mai bun, decât orice bere băută, oriunde și cu oricine. Munții pe care an de an îi străbat sunt mai mândri și mai semeți atunci când am familia cu mine. Marea Neagră este mai caldă și mai primitoare doar când mă bălăcesc în ea împreună cu fetele mele. Discuțiile de sub streașina casei, în care părinții mei încă îmi mai da sfaturi și povețe, sunt mai constructive decât orice ședințe sau congrese la care am obiceiul să iau parte de multe ori.

Deși sunt sigur că majoritatea oamenilor de oriunde au aceleași sentimente față de familie, eu simt nevoia să spun oamenilor despre sentimentele mele față de cei dragi mie, pentru că vreau să le arăt lor, oamenilor, că sunt unul de-al lor. Vreau să-i asigur că am sentimente, sensibilități și aspirații obișnuite și normale, la fel că și oricare alt cetățean din Budești sau de oriunde.

În consens cu cele scrise mai sus, spun mereu că în caz că nu voi câștiga aceste alegeri, cu siguranță nu voi mai candida la nesfârșit pentru funcția de primar, pentru că am o familie în care mă simt prea bine pentru a o sacrifică în numele politicii. Se pune întrebarea, atunci de ce candidez !? Candidez pentru că am marea dorință ca familia mea și toate familiile din Budești și din satele noastre, să beneficieze de condiții de trăi decente și civilizate, așa cum este peste tot, și numai la noi, nu. Acest motiv mi-a insuflat un spirit al datoriei foarte puternic, care m-a făcut să cred că este neapărat necesar să părăsesc confortul și căldură din mijlocul familiei și să lupt pentru niște lucruri pe care sunt sigur că noi budestenii, gruienii, aprozenii și buciumenenii, le merităm cu prisosință. Dacă oamenii vor avea încredere în mine, cu siguranță că în calitate de primar, voi caută să-mi prelungesc mandatele până când voi duce la bun sfârșit toate proiectele și planurile de care tot vorbesc în campanie.

Eu nu-mi doresc să-mi petrec toată viață pe afișe electorale, abuzand de preferințele dumneavoastră politice, dacă aceste preferințe sunt altele.

Dacă nu voi fi ales acum, este clar că nu îmi pot sacrifică liniștea și siguranță pe care o am în mijlocul familiei mele dragi, pentru alte alegeri și tot așa la nesfârșit.

Înseamnă că Dumnezeu a ales alt drum pentru mine și eventual și pentru dumneavoastră.

Și încă ceva: Eu nu îmi hrănesc și nu îmi voi hrăni familia din politică !!!

Material realizat de Divers Media Solutions SRL la comanda PRO România – filiala Călărași, MFC: 21200010

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive