Home / Actualitate / Răspunsul președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, la monologul domnului senator

Răspunsul președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, la monologul domnului senator

"Domnul senator are în continuare o plăcere să fie ascultat și să împărtășească tuturor lecții de educație și moralitate. Vorbește  despre faptul că nu mă ridic la valoarea funcției pe care o am adăugându-și  în vocabular grupul de cuvinte  “stăpânul județului”.  

Îl învăț pe domnul senator că pentru a fi un om de onoare, un om de cuvânt, nu-ți trebuie examene la Sorbona. Trebuie să dai și să impui respect.

Domnul senator și moralitatea sunt două linii paralele atâta timp cât nu eu am fost cel prins cu spagă și salvat de naș. Un episod vechi al cărui personaj este și care nu s-a uitat. Un consilier județean, fost director la IJTL, cunoaște foarte bine povestea “banilor din chiloți” și o poate relata oricărui interesat.

  Mai poți vorbi de moralitate în această situație rușinoasă?

Sintagma de “stăpânul județului” este mai gravă decât cea de “baron al județului”  folosită de presă la adresa dumneavoastră?

 Sunt stăpân că vin la program? Că vreau ca oamenii să-și respecte programul de lucru? Eu nu plec la “pescuit comisioane” cu gândul că echipa lucrează  în spatele meu. Eu sunt alături de echipa mea din Consiliu și stau la birou să recuperez ceea ce domnul senator nu a făcut în 12 ani de zile.

Eu mă ridic la nivelul așteptărilor cetățenilor care au încredere în mine și în proiectele mele, nu la nivelul funcției. În județ stau față în față cu oamenii nu cu funcția pe care o am.

Cum să mă ridic la nivelul funcției, domnule senator?

Dând primarii afară din birou sau lăsând cetățenii să aștepte cu zilele să poată intra în biroul meu, așa cum ați procedat dumneavoastră?

Reamintesc tuturor că nu am venit la șefia Consiliului Județean să mă îmbogățesc ci să sprijin primarii în dezvoltarea comunităților lor.

Îmi exprim public nemulțumirea față de reacțiile mișelești ale domnului senator, îmi voi continua guvernarea județeană cu oameni demni, fără interese personale, cu chibzuința cheltuirii banului public, cu concentrare pe cele 27 de proiecte pe care le avem pentru dezvoltarea județului , cu bun simț, cu respect față de primari, consilieri județeni și cetățeni.

Sunt persoana care nu negociază cu propriile principii, sunt garantul stabilității primarilor și comunității.

Pentru orice alte informații pe care le solicită domnul senator… îl aștept la etajul 5 al Bibliotecii."

 

 Ec. Vasile Iliuță

Președinte Consiliul Județean Călărași

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PROIECTUL NAȚIONAL ”GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE”

Astăzi, 20 iunie 2024, s-a desfășurat Concursul „Cel mai mare traseu de artă tranzientă integrată”, activitate …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive