Home / Actualitate / REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU ÎNŞELĂCIUNE
latimesblogs.latimes.com

REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU ÎNŞELĂCIUNE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeșean Călărași au reținut șase persoane pentru săvârșirea a patru infracțiuni de înșelăciune și a unei infracțiuni de tentativă la înșelăciune.

La data de 29 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, beneficiind de sprijinul Biroului de Investigații Criminale Oltenița, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Poliției Orașului Lehliu Gară, au efectuat 10 percheziții domiciliare în Dragalina, Dor-Mărunt și municipiul Călărași la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada februarie – martie a.c., cei în cauză  ar fi postat pe internet anunțuri cu privire la comercializarea de motorină la prețuri avantajoase sustrasă din utilaje agricole.

Tranzacțiile au avut loc pe raza comunei Dragalina, unde victimele au fost prejudiciate cu 25.450 de lei, sumă achitată pe 7.740 de litri de amestec de substanțe cu miros și culoare specifică motorinei.

6 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 39 de ani sunt cercetați pentru săvârșirea a 4 infracțiuni de înșelăciune și a unei infracțiuni de tentativă la înșelăciune.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile s-au desfășurat în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași  și cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

***

Pentru reducerea riscului de victimizare și prevenirea înșelăciunilor, polițiștii recomandă cetățenilor să nu devină părți ale unor tranzacții care le trezesc suspiciuni și să achiziționeze combustibil de la stațiile autorizate!

foto: latimesblogs.latimes.com

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive