miercuri , 29 noiembrie 2023
Home / Actualitate / S-a încheiat Campania în domeniul panificaţiei

S-a încheiat Campania în domeniul panificaţiei

Vă reamintim că, scopul acestei campanii a fost acela de a identifica şi combate cazurile de muncă nedeclarată, şi eliminarea neconformităţilor constatate prin dispunerea de măsuri obligatorii de intrare în legalitate şi aplicarea de sancţiuni contravenţionale corespunzătoare.

Au fost verificate 38 de angajatori, patru au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 5000 de lei.

În urma acestor verificări au fost dispuse 47 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

În continuare pe toata perioada sărbătorilor de iarnă , ITM Călăraşi în colaborare cu alte instituţii competente, vor desfăşura  acţiuni de control tuturor persoanelor fizice şi juridice, cu privire la respectarea prevederilor legale referitoare la deţinerea, transportul, manipularea, depozitarea şi comercializarea articolelor pirotehnice.

În acest sens ITM a organizat şedinţe de informare şi instruire cu toţi deţinătorii de astfel de articole, în vederea evitării unor evenimente grave.

Toate neconformităţile ce vor fi constatate cu ocazia controalelor care se vor efectua pe perioada derulării acţiunii de control , vor fi sancţionate conform prevederilor cap. IV din Legea 126/1995, modificată şi completată, coroborat cu prevederile Normei  tehnice de aplicare a Legii nr.126/1995 aprobată prin H.G. 536/2002 modificată şi completată.

 

INSPECTOR ŞEF.

STAN IONEL

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PNL nu susține impozitarea progresivă a pensiilor private

Partidul Național Liberal este un promotor al sistemului de pensii private și nu va sprijini …