Home / Electorale / Iohannis blochează dreptul românilor la o viaţă mai bună. Îi umilește pe români

Iohannis blochează dreptul românilor la o viaţă mai bună. Îi umilește pe români

14889718_1000545373407420_4939785467273762911_oIohannis și Cioloș vor în continuare austeritate. Este mesajul Partidului Social Democrat care susţine că nu există nicio rațiune, alta decât politică, pentru care Iohannis a trimis legea celor 102 taxe la CCR. “Iohannis și Cioloș au blocat toate legile adoptate de PSD: darea în plată, conversia francilor elvețieni, creșterea salariilor meciilor și profesorilor și tăierea taxelor. Iohannis ar trebui să meargă să stea la coadă pentru a plăti o taxă. Toți românii susțin tăierea acestor taxe. O dezbatere publică nu era deloc necesară. Și Guvernul a adoptat o ordonanță prin care a tăiat 5 taxe fără dezbatere și fără măcar a consulta Parlamentul. Românii trebuie să ştie că, după 11 decembrie, PSD va adopta toate actele normative blocate acum de Iohannis, Cioloş şi PNL”, a declarat preşedintele interimar al PSD Călăraşi, Ciprian Pandea.

O altă palmă dată românilor este şi Ordonanţa Guvernului privind managementului spitalelor

“Ordonanța pe care o dorește guvernul Cioloș este, de fapt, dată pentru ca managerii străini să poată intra în spitale. ”Ministrul Pharma” al Guvernului 0 are în plan distrugerea sistemului de sănătate. Este un pas important către privatizarea integrală a sistemului de sănătate. Acest lucru va însemna că tot mai mulţi români vor avea tot mai puţin acces la serviciile de sănătate, care vor deveni tot mai scumpe. Unele schimbări sunt necesare, dar ele trebuie făcute în mod echilibrat şi în urma unor dezbateri publice, nu prin ordonanţă de urgenţă.

Avem deja un eşec major al guvernului în organizarea concursurilor pentru posturilor de directori de şcoli. Sistemul medical nu trebuie privit doar din prisma costului și a eficienței. Sistemul medical de stat trebuie să aibă grijă de sănătatea românilor.Dacă Guvernul Boc a închis multe spitale, acum ne putem așteptăm la o nouă avalanșă”, spune liderul social democraţilor călărăşeni.

Ciprian Pandea, tânărul preşedinte al organizaţiei judeţene PSD , este receptiv şi la problemele cetăţenilor judeţului

„Mă bucură faptul că oamenii vin către noi, cu probleme, sugestii, doleanţe. Asta înseamnă că oferim credibilitate alegătorilor şi că Partidul Social Democrat, prin programul de guvernare, vine cu soluţii viabile pentru toate domeniile: agricultură, sănătate, turism, infrastructură, administraţie, educaţie şi cultură”, a conchis Ciprian Pandea.  

Preşedintele interimar al PSD Călăraşi a mai precizat că este mulţumit de modul în care se desfăşoară campania electorală la nivelul structurii politice pe care o conduce şi că este în grafic cu toate activităţile electorale prinse în agendă pentru alegerile parlamentare care bat la uşă.

PSD Călărași

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Românii sunt încurajați să raporteze orice tentativă de fraudă la votul de pe 26 mai pe www.oprestefrauda.ro / PSD miroase pericolul de la urne și declanșează operațiunea ”Boicotul”

Partidul lui Liviu Dragnea a început să inventeze tot felul de bariere administrative pentru a …

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive