Home / Buletin de presa I.P.J. Calarasi / Sancțiuni contravenționale în valoare de peste 40.000 de lei, aplicate de Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în urma unor controale efectuate în județul Călărași

Sancțiuni contravenționale în valoare de peste 40.000 de lei, aplicate de Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în urma unor controale efectuate în județul Călărași

Sancțiuni contravenționale în valoare de peste 40.000 de lei, aplicate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în urma unor controale efectuate în județul Călărași.

La data de 21 iunie a.c., în scopul protejării populației împotriva comercializării de produse alimentare neconforme și care aduc atingere sănătății cetățenilor, polițiștii au efectuat verificări la mai multe societăți comerciale din Călărași, Oltenița și Lehliu-Gară.

Acțiunea a vizat modul de achiziție și comercializare a produselor alimentare destinate consumului populației care erau oferite spre vânzare, precum și pentru identificarea actelor de comerț ilicite, care aduc prejudicii bugetului de stat.

Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 42.000 de lei.

Polițiștii vor continua acțiunile de acest gen și în perioada următoare, scopul fiind protejarea cetățenilor.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Polițiștii continuă acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul județului Călărași, în acest weekend, au …