Home / Sport / Dunărea poate obține în premieră noul trofeu al Ligii a 2-a! Brișan: „Este primul trofeu și noi trebuie să-l avem!”

Dunărea poate obține în premieră noul trofeu al Ligii a 2-a! Brișan: „Este primul trofeu și noi trebuie să-l avem!”

În premieră! Noul trofeu al Ligii a 2-a se lansează miercuri, 23 mai la Casa Fotbalului. 

Federația Română de Fotbal a lansat anul trecut noile branduri realizate în cadrul unui alt proiect ce va fi implementat, în premieră. FRF a celebrat câștigătoarele fiecărei serii de Liga 3 și câștigătoarea Ligii 2 în ceremonii organizate pe terenurile echipelor merituoase.

„Lansăm noile branduri Liga 2 și Liga 3, un proiect realizat cu asistență și finanțare din partea UEFA. Sunt două branduri pentru prezent și viitor, ne dorim ca aceste competiții să evolueze pentru că sunt fundamentale în piramida fotbalului”, declara Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, la lansarea noilor branduri.

Tot în cadrul acestui proiect, FRF lansează de această dată și „noul trofeu„ al Ligii a 2-a. O premieră pentru fotbalul românesc și pentru prima dată în istorie trofeul are șanse mari să ajungă la Călărași! Miercuri, 23 mai de la ora 11:30 are loc lansarea oficială la „Casa Fotbalului„ Trofeul pentru campioana Ligii a II-a.

„Este primul trofeu și noi trebuie să-l avem! Este o premieră pentru fotbalul din România și implicit pentru echipa noastră pentru că va ajunge la Călărași! Împreună suntem mai puternici!„ a afirmat președintele AFC Dunărea, Florin Brișan. 

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …