Home / Sport / Alexandru Bourceanu și Alexandru Munteanu, noile achiziții la Dunărea Călărași

Alexandru Bourceanu și Alexandru Munteanu, noile achiziții la Dunărea Călărași

Alexandru Bourceanu: „Am venit la Călărași pentru că este Dan Alexa antrenor. Am fost colegi la Timișoara, avem o relație bună. Trebuie să mă adaptez la cerințele antrenorului, la jocul echipei și să fac meciuri cât mai bune. Este greu să-mi revin după accidentare, mă pregătesc și sper să revin cât mai repede în topul jucătorilor din România. Vin cu experiență, profesionalism și aduc imagine clubului de la Călărași„. 
Mijlocașul Alex Bourceanu este un jucător profesionist care a activat în cariera sa la Steaua București (FCSB), acolo unde s-a făcut cunoscut, câștigând trei campionate, o Supercupă și o Cupă a României. A jucat în Champions League și a fost selecționat în Naționala țării noastre.

Alexandru Munteanu: „Am ales să vin la Călărași pentru că Dan Alexa a cerut acest lucru și sper să duc călărașiul cât mai sus în Liga 1. Mă pun în sarcina echipei și a staff-ului să ne atingem obiectivul. Mulțumesc pentru încredere, sper să avem rezultate foarte bune. Până acum, echipa a strâns puncte acolo unde nimeni nu spera„.
Mijlocașul, Alex Munteanu a mai evoluat la echipe ca Gaz Metan Mediaș sau Poli Timișoara.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive