Home / Sport / Dunărea se află în tratative cu mai mulți jucători

Dunărea se află în tratative cu mai mulți jucători

22222După victoria la limită în faţa echipei Viitorul Domneşti, scor 1-0, de la finalul săptămânii trecute, antrenorul Dunării Călăraşi declara că pentru a ţinti şi mai sus în noul sezon al Ligii 2 are nevoie de jucători valoroşi. Acesta spune că la ora actuală, clubul se află în tratative şi în această săptămână lotul va arăta altfel. Dorinţa pare că i-a fost ascultată de conducători, pe site-ul oficial al clubului anunţându-se că în aceste zile sunt aşteptaţi şapte fotbalişti pentru a purta discuţii în vederea perfectării de transferuri.

 

Un mijlcaș a semnat deja cu echipa locală

 

Marţi se vor purta negocieri cu Ciprian Milea (32 ani – fundaş) şi Silviu Ilie (28 ani – mijlocaş), ambii veniţi de la Farul Constanţa şi foşti campioni cu Oţelul, iar în zilele următoare sunt aşteptaţi şi Alin Cârstocea (24 ani – mijlocaş) şi George Tudoran (20 ani – mijlocaş), jucători care vor fi împrumutaţi de la FC Viitorul. De la Dinamo vor veni să semneze tinerii, Mihai Codreanu (18 ani – fundaş) şi Simone Dobre (19 ani – mijlocaş), iar Dunărea ar putea ajunge şi Ştefan Grigorie (34 ani – mijlocaş), ultima dată la CSMS Iaşi.

Mai mult, antrenorul Adrian Mihalcea îl testează zilele acestea şi pe Ovidiu Popescu (23 ani – mijlocaş), un jucător ce aparţine de CSM Râmnicu Vâlcea.

Singurul transfer realizat până acum este cel al buzoianului Bogdan Danciu (Gloria – mijlocaş stânga) care va împlini 20 de ani pe 27 septembrie.

 

Sâmbătă, 9 iulie la Călărași vine Brăila pentru un meci de verificare. Partida începe de la ora 10:00.

Începând de luni, 11 iulie, Dunarea  se mută la Ciuta pentru un stagiu de pregatire de 10 zile.

 

Moldovan părăsește Dunărea

 

Ion Moldovan nu va mai continua la Dunărea Călăraşi. ”Comisarul” fusese instalat în iarnă în funcţia de director tehnic, odată cu antrenorul principal Adrian Mihalcea, însă numai celui din urmă i s-a propus prelungirea contractului. Chiar dacă nu are licenţă PRO, Adrian Mihalcea nu va avea probleme să stea pe banca Dunării, deoarece clubul nu este obligat de FRF să-şi dea afară antrenorul pe care îl avea sub contract înainte ca federalii să decidă ca şi echipele în Liga 2 să deţină pe bancă tehnician cu această licenţă.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive