Home / Sport / Hestia Junior’s Cup începe pe 2 septembrie la Călărași

Hestia Junior’s Cup începe pe 2 septembrie la Călărași

mare 2Mai multe echipe din țară și-au anunțat prezența la Hestia Junior's Cup.

Mai sunt câteva zile până la singura competiție dedicată fotbalului juvenil la Călărași. „Hestia Junior's Cup „ se va desfășura anul acesta pentru prima dată pe plan local. Această competiție dedicată fotbalului juvenil se vrea a fi una de impact național. Hotel Hestia, în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport Călărași, Asociația Județeană de Fotbal și AFC Dunărea Călărași, va organiza în perioada 01- 04 septembrie 2016,  turneul de fotbal pentru copii și juniori “Hestia Junior's Cup”, prima ediție.  La această competiție vor participa juniorii născuți în anii 2005 și 2007. Mai multe echipe din țară au confirmat prezența la acest turneu care se va desfășura pe terenul „Hestia Park„, amplasat de curând în Parcul Dumbrava, lângă bazinul de înot.

Organizator: Hestia Hotel.

Parteneri: Direcția Județeană de Tineret și Sport Călărași, Asociația Județeană de Fotbal Călărași, AFC Dunărea 2005 Călărași.

Parteneri media:Televiziuni: Digi 24 Constanța, Antena 1 Călărași.

Presa scrisă: Cotidianul Observator de Călărași,  Ziarul Arena, Obiectiv de Călărași, Express, Actualitatea, Realitatea de Călărași,  Ziarul Focus, Impact, Fapt Divers, Ediția.Presa online: Oltenițeanul.info, Sportcalarasean.ro, Infomuntenia.ro, Călărași24.info, Vieru.ro, Cu lumea-n cap prin Călărași.

Radio: Voces Campi, StilFm-Radio ZU, Arena FM 100.0 mh.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive