Home / Politica / Iulian Iacomi: “Opoziția a intensificat atacurile murdare împotriva noastră”

Iulian Iacomi: “Opoziția a intensificat atacurile murdare împotriva noastră”

Dragi prieteni,

Situația inexactităților și datelor eronate prezentate în ultimul raport MCV, observate recent și de asociațiile magistraților din România, dar și de către mas-media, a făcut obiectul unei sesizări pe care Partidul Social Democrat a adresat-o Comisiei Europene, prin intermediul reprezentanței de la București. 
De asemenea, ministrul Justiției a demonstrat, într-o scrisoare adresată vicepreședintelui Parlamentului European, că raportul MCV este un instrument pur politic prin care România este ținută artificial, alături de Bulgaria, în cadrul acestui mecanism.
Multe dintre concluziile prezentate în acel raport nu sunt altceva decât preluări din discursurile anti-naționale ale unor europarlamentari români, din cadrul Opoziției sau care s-au auto-intitulat independenți. 
Discursurile lor anti-românești au oferit mereu prilej oficialilor europeni și instituțiilor europene de a ne ataca mereu țara, de a ne pune la zid pentru fapte inventate și de a vota mereu împotriva României și a intereselor ei. Ei sunt una dintre cauzele pentru care România încă se află sub mecanismul de cooperare și verificare.

Dragi prieteni,

În luna mai vor fi din nou alegeri pentru Parlamentul European. Este momentul să ne propunem să nu mai trimitem, la Bruxelles sau la Strasbourg, personaje politice care votează împotriva intereselor naționale. 
Constatăm că PNL și alte forțe politice care formează Opoziția au început încă de anul trecut campania electorală, iar recent au intensificat atacurile murdare împotriva noastră, ca formațiune, sau împotriva liderilor filialei noastre.
Este momentul să strângem și noi rândurile și să fim pregătiți pentru campania electorală care va începe în luna aprilie. Este șansa României și a românilor de a evita momente absurde în care europarlamentari români inițiază și votează rezoluții împotriva propriei țări.
Trebuie să facem tot ce este posibil pentru ca în Parlamentul European să ne reprezinte doar patrioți, cu simțul răspunderii și al datoriei față de țară și față de românii care i-au votat.

Cu prețuire,

Președinte interimar PSD Călărași
Iulian Iacomi

About admin

Check Also

COMUNICAT DE PRESĂ privind vizita președintelui Klaus Iohannis la Călărași

Miercuri, 9 octombrie 2019, președintele României, Klaus Iohannis, va fi prezent, începând cu ora 14.00, …