miercuri , 23 septembrie 2020
Home / Politica / Mesajul Preşedintelui Organizaţiei PNL către cetăţenii Municipiului Călăraşi

Mesajul Preşedintelui Organizaţiei PNL către cetăţenii Municipiului Călăraşi

..Suntem partenerii Președintelui României Klaus Iohannis- Președintele a demonstrat încă de la inceput că acordă o atenție deosebită angajamentului său de a schimba relația cu cetățenii și de a păstra contactul cu societatea civilă.
Argumentele sunt concentrate în politica coerentă și pe termen lung:
* platformă funcțională și constantă de dialog cu societatea civilă, fiind conectat permanent la solicitările și doleanțele acesteia.
* cu toate că această abordare deschisă a fost privită cu scepticism la început, Klaus Iohannis a militat, cu răbdare și profesionalism, pentru redarea încrederii românilor atât în instituțiile publice, dar mai ales în capacitatea lor de a produce o schimbare pozitivă în societate.
* conștient de faptul că viitorul se construiește în fiecare zi, de către noi toți, Președintele Klaus Iohannis a încurajat inițiativele tinerilor, participând frecvent la evenimentele acestora sau transmițând mesaje în chestiunile care îi privesc în mod direct.
*Klaus Iohannis a promovat proiecte și inițiative destinate protecției mediului, conștient că rolul Președintelui este încurajarea societății să conștientizeze că natura este un bun al tuturor, al generațiilor trecute, prezente și viitoare.
*De la bun început, Președintele a demonstrat că acordă o atenție deosebită angajamentului său de a schimba relația cu cetățenii și de a păstra contactul cu societatea civilă.
*A susținut buna guvernare, modernizarea, transparența și guvernarea deschisă, integritatea și profesionalismul.

Pentru toate acestea, dar si pentru ca vrem binele Romaniei, va invit sa votati Klaus Iohannis Presedinte la alegerile Prezidentiale din 10 Noiembrie 2019”.

Viorel Ivanciu-Preşedinte Organizaţia Municipală PNL Călăraşi

About admin

Check Also

Lipsa de infrastructură ucide/Nepăsarea criminală a PSD-iştilor costă vieţi

Președintele Klaus Iohannis s-a referit la accidentul din Ialomiţa, soldat cu moartea a zece persoane, …