Home / Sport / Se anunță schimbări majore la Dunărea Călărași!

Se anunță schimbări majore la Dunărea Călărași!

Surse din cadrul AFC Dunărea au confirmat pentru ziarul Ediția faptul că președintele consiliului județean Călărași, Vasile Iliuță l-ar fi propus pe Bogdan Leu în funcția de șef al clubului călărășean.
Directorul grupelor de Copii și Juniori din cadrul AFC Dunărea 2005 Călărași, Bogdan Leu va fi cel mai probabil viitorul președinte al grupării călărășene. Leu îl va înlocui pe actualul președinte și anume, Costică Ștefan. Vasile Iliuță ar fi avut deja o primă discuție cu Bogdan Leu pentru preluarea conducerii iar șeful centrului de juniori și-ar fi dat acceptul. În momentul de față, actuala conducere, Costică Ștefan, Ion Runcu, (vicepreședinte) dar și cei care coordonează activitatea, viceprimarul Viorel Ivanciu și vicepreședintele CJ, Marian Dinulescu și-au anunțat retragerea chiar în ultima ședință. În acest sent este evident faptul că cei care au reușit performanța să promoveze Dunărea în Liga a 2-a după mulți ani de muncă nu au mai vrut să lucreze sub coordonarea noului șef de la Consiliul Județean, Vasile Iliuță.
Bogdan Leu este unul dintre cei mai performeri antrenori la grupele de copii și juniori. Fotbalul juvenil are rezultate în competițiile interne organizate de FRF. Recent, grupa condusă de Bogdan Leu a învins Steaua București (2-1) consolidându-și poziția de lideri la U17. Bogdan Leu făcea parte din „echipa veche„ care părăsește Dunărea dar a ales să continue și să-și pună în practică proiectele pentru viitorul fotbalului călărășean. Vasile Iliuță se bazează pe o strategie sportivă de viitor pentru Dunărea Călărași. Există un proiect ambițios care poate da roade pe viitor. Iliuță știe foarte bine, ca om de afaceri prosper că performanța se face cu bani dar și cu oameni capabili în acest domeniu. Cei care s-au ocupat până acum de activitatea fotbalistică de la Dunărea au făcut performanță dar au ales să părăsească echipa într-un moment dificil.
Viitoarea conducere va avea susținerea Consiliului Județean dar și a Primăriei. În viitorul apropiat, alături de club vor veni și alți susținători puternici, firme private care vor sprijini fotbalul călărășean.
În momentul de față, echipa trebuie să-și revină și să obțină maximum de puncte până la finalul acestui an. Adrian Mihalcea a vrut să plece dar a fost întors din drum. Un lucru bine gândit de cei care s-au implicat până acum. Mihalcea poate avea rezultate excelente dar trebuie lăsat să-și facă el treaba și mai ales să-și aducă jucătorii pe care îi dorește. Depinde numai de el dacă vrea să mai rămână să salveze echipa sau să plece într-un moment dificil.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …