sâmbătă , 24 februarie 2024
Home / Sport / Brișan: „Intrarea va fi liberă la ultimul meci acasă”

Brișan: „Intrarea va fi liberă la ultimul meci acasă”

 Dunărea – Chindia, sâmbătă, 26 mai ora 12:30

Președintele AFC Dunărea Călărași, Florentin Brișan a anunțat că la ultima partidă a echipei de pe malul Borcei de pe teren propriu, intrarea este liberă. 

Oficialii Dunării Călărași se așteaptă la un număr foarte mare, sâmbătă, 26 mai de la ora 12:30 la partida dintre Dunărea și Chindia Tîrgoviște. Este ultima partidă pe care gruparea călărășeană o dispută pe teren propriu în Liga a 2-a. „Ne așteptăm la un număr mare de suporteri, mai ales că intrarea este liberă. Sunt convins că băieții vor avea un public minunat mai ales că este și ultimul meci pe care îl vom juca pe stadionul „Ion Comșa„ în Liga a 2-a. O să fie o atmosferă de vis!„, a afirmat Florin Brișan.

Trofeul Ligii a 2-a, la Călărași!
La partida programată sâmbătă, 26 mai de la ora 12:30, vor fi prezenți și oficialii Federației Române de Fotbal. Dunărea poate termina pe prima poziție în clasament și își poate adjudeca trofeul Ligii a 2-a. „Răzvan Burleanu, șeful FRF, dar și alți oficiali ai forului fotbalistic românesc, vin la Călărași pregătiți să ne înmâneze trofeul. Este pentru prima dată când Federația pregătește un astfel de eveniment la Liga a 2-a. Un trofeu pentru echipa câștigătoare iar lansarea lui va avea loc miercuri, 23 mai la Casa Fotbalului”, a mai spus Brișan.
Lucrările la stadion au început
Stadionul „Ion Comșa„ are nevoie de renovare pentru ca echipa de pe malul Borcei să joace în Liga 1. Lucrările de modernizare au început deja la Călărași. „Este prima fază de lucrări ce au loc la noi de modernizare. Se lucrează la reabilitarea zonei de micro-hotel, accesul la tribuna oficială a stadionului dar și alte lucrări. Vom juca la Călărași meciurile din Liga 1”.

Meciul contând pentru etapa a 37-a dintre Dunărea și Chindia se dispută sâmbătă, 26 mai la Călărași și este ultimul pe care echipa în joacă în Liga a 2-a pe teren propriu. Ultima rundă a Ligii a 2-a va prinde Dunărea în deplasare la Metaloglobus București.

În cadrul rundei a 36-a, Dunărea Călăraşi a pierdut la Piteşti după "dubla" lui Raul Costin şi și-a întrerupt seria de invincibilitate de 32 de meciuri. Călărășenii sunt liderii Ligii a 2-a cu 89 de puncte fiind urmați de Hermannstadt cu 85.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …