Home / Sport / Dan Alexa: „Ne aşteaptă alte 3 jocuri dificile”

Dan Alexa: „Ne aşteaptă alte 3 jocuri dificile”

Dunărea a reușit o nouă victorie, de această dată în compania celor de la Brăila. Călărășenii au învins cu 2 – 0 prin golurile marcate de Valentin Alexandru (51 și 65). 

Alexa & Co sunt invincibili de 32 de etape. Dunărea își continuă parcursul frumos spre Liga 1. Liderul la zi al Ligii a 2-a a învins Brăila în runda a 35-a și a trimis trupa lui Alin Pânzaru spre retrogradare.

Călărășenii au fost martorii unui nou record pe stadionul „Ion Comșa„. Dunărea a ajuns la 28 de victorii și sunt neînvinși de 32 de etape. Practic, de când a venit Alexa la Călărași, Dunărea a avut un parcurs istoric. Cu 89 de puncte și cu „biletul„ spre Liga 1, trupa de pe malul Borcei are șanse mari să termine Liga a 2-a de pe primul loc.

Alexa: „Brăila ne-a surprins prin agresivitate„

Dan Alexa a declarat după meci că echipa sa a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea campionatului.  “Prima repriză a lăsat într-adevăr de dorit. Ne-au lipsit şi fundaşii centrali şi am încercat să dau o şansă şi celorlalţi care au jucat mai puţin. Brăila ne-a surprins prin agresivitate şi a venit la Călăraşi mai motivate decât noi. Partea a doua a fost mult mai bună pentru noi reuşind să marcăm şi două goluri. Am fost mult mai priculoşi însă una peste alta mă bucură cele 3 puncte castigate. Am luat o opţiune serioasă pentru câştigarea campionatului şi asta cred că ne aduce foarte multă bucurie. Trebuie să fim serioşi în continuare. Ne aşteaptă alte 3 jocuri dificile şi pentru a ne atinge şi acest obiectiv mai avem nevoie, matematic, de 3 puncte” a declarat imediat după joc antrenorul Dan Alexa.

Dunărea mai are de jucat în deplasare la FC Argeș, luni, 21 mai, apoi pe teren propriu cu Chindia și în deplasare la Metaloglobus.

Au evoluat echipele: 

Dunărea Călărași: C. Lungu (cpt.) – Ţenea, Bg. Manole, Mardare, Mendy – P. Iacob, Bg. Vasile (Missi Mezu 46′) – C. Cristea, Kanda (Val. Munteanu 77′), Doman (Sil. Pană 68′) – Val. Alexandru.
Rezerve neutilizate: Fl. Muntean – Cr. Puşcaş, Al. Stoica, D. Mihai.
Antrenor: Dan Alexa.

Dacia Unirea: Botaş – Gab. Niţă, Ţăranu, Stănciulescu, S. Frunză (cpt.) – Olenic, M. Dima – Vitan (Alin Manea 59′), Dushkaj, Ciucureanu (Cubleşan 78′) – Al. Pop (Banyoi 62′)
Rezerve neutilizate: B. Olaru, Leu – Coteţ, Puia.
Antrenor: Alin Pânzaru.
Eliminaţi: Cătălin Stănciulescu 49′ (cumul de cartonaşe galbene), Marius Dima 87′ (roşu direct)

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive